Indkøbsvogn 0

News

Fjern altid algerne før du træbeskytter eller maler

Fjern altid algerne før du træbeskytter eller maler

Hvis algerne ikke fjerens før du maler eller træbeskytter, lever de videre under den malede/træbeskyttede overflade og den begyndende råd og nedbrydelse fortsætter. For at undgå dette, er det derfor vigtigt at fjerne alger og andre små begroninger inden du begynder at træbeskytte eller male. Det er oftest på nordvendte sider, på steder med læ, skygge samt høj og tæt bevoksning at algerne gror. Når det er fugtigt i vejret bliver algerne tydeligt synlige, med kraftigere grønne og brune farver, og overfladerne bliver glatte.Hvordan fjerner jeg alger?Når du skal fjerne alger er det en god idé at tjekke vejrudsigten, for...

Læs mere →


Trin-for-trin guide til markeringsmaling

Trin-for-trin guide til markeringsmaling

Trin 1:Søg for at overfladen er ren og tør.Trin 2:Mærkespray påføres direkte fra spraydåsen. Vejstribemaling påføres med stribemaskine, men kan også påføres med malerulle eller pensel. Græsmaling anvendes til afstribning af boldbaner og påføres med maskine eller sprøjtepistol. Autoværnsmaling anvendes på betonautoværn og påføres med sprøjtepistol, rulle eller pensel.   God arbejdslyst!

Læs mere →


Mal vinduer i september

Mal vinduer i september

På hvilken tid på året er det bedst at male sine vinduer? I gamle dage sagde malerne altid ”til september maler vi vinduer” og det er slet ikke så tosset et svar. For i september måned er træet i vinduesrammerne nemlig mest muligt udtørret, så dér suger træet bedst malingen og bliver mest mættet. Derfor bliver malingen også særdeles holdbar! Læs mere her om, hvordan du træbeskytter.    

Læs mere →


Trin-for-trin guide til træbeskyttelse

Trin-for-trin guide til træbeskyttelse

Her er vores guide til når du skal træbeskytte. Vi har lavet guiden for at du let kan skabe dig et overblik over processen, og så du har mulighed for at al grej, midler og maling er klar til når du går i gang.Vær opmærksom på om du ønsker oliebaseret træbeskyttelse eller vandfortyndbar træbeskyttelse. Husk at træbeskyttelse kun må anvendes på udendørs træværk. Trin 1:    ForbehandlingTræværk ude afvaskes med trærens og børstes derefter af. Læs mere om hvordan du fjerner alger. 

 Trin 2:    GrundingPå udendørs træværk grundes med enten en vandfortyndbar grundingsolie eller en oliebaseret. 
Trin 3:     Færdigbehandling...

Læs mere →